Aanmelden Glasvezel TriNed

Trined-logo5af824667a5bdSchrijf-je-nu-in5af86d6db816f

homeslider2018

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht 

Sinds 1999 leveren wij internet televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. 
Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. 
Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

 

DE VOORDELEN VAN GLASVEZEL

Rááázendsnel internetten, nu én in de toekomst
TriNed biedt iedereen een eigen supersnelle aansluiting op het glasvezelnetwerk. Met glasvezel van TriNed doe je online alles wat je wil op ieder moment van de dag.

Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten
Geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met glasvezel van TriNed hoeft dat niet. Met je eigen aansluiting profiteer je van supersnel en stabiel internet en haarscherpe televisie.

Up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
Het uploaden van bestanden gaat alleen met glasvezel net zo snel als het downloaden ervan.. En dat merk je! Bijvoorbeeld bij het sturen van grote bestanden, een fotoboek maken of thuiswerken.

 

Zorgeloos overstappen

Bij TriNed is overstappen pas echt zorgeloos en altijd helemaal gratis. We regelen graag alles voor u. En we houden rekening met de opzegtermijn van uw huidige provider en adviseren u graag over de meest geschikte overstapdatum.

 

Installatie en service

Tijdelijk ontvangen alle nieuwe klanten van TriNed via E-Fiber als introductieactie een gratis binnenhuisinstallatie van maximaal 60 minuten ter waarde van € 55,00! Geen gedoe met een doe-het-zelf pakket, maar een monteur die de aansluiting kosteloos in orde maakt. TriNed wil er zeker van zijn dat alle klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze diensten.

 homeslider2018-2

Pakketten via TriNed

Bij TriNed stelt u zelf uw glasvezelpakket samen. Een basissnelheid van 500 Mbps geldt voor ieder abonnement. U maakt het glasvezelpakket compleet met de keuze voor interactieve tv, of een vaste telefoonaansluiting. Kiest u voor een bepaald pakket, u kunt dit iedere maand naar wens aanpassen. Wel zo flexibel.

 

INTERNET

Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Een snelheid van 500 Mbps is daarom onderdeel van ons glasvezelpakket. Wil je weten of ook bij jou 500 Mbps internet geleverd kan worden? Check het hier. Bij TriNed krijg je een snelheidsgarantie op het behalen van de aangeboden snelheid.

 fritzbox

Bij iedere glasvezelaansluiting van TriNed wordt een draadloze router geleverd om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw glasvezelabonnement. Hiermee is het mogelijk om met een vaste netwerkkabel of via een draadloze verbinding te internetten. Op de router zit ook een aansluiting om een huistelefoon aan te sluiten (met een RJ11-stekker). Meer informatie

 

TELEVISIE

Bij televisie van TriNed is je beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers! Digitale en interactieve televisie is helemaal van deze tijd. Op ieder moment van de dag jouw favoriete programma’s kijken, terugkijken of opnemen. Meer informatie

   Klik hier voor een overzicht van de TV zenders van TriNed 

 

diensten-bellen-1920x550

BELLEN

Bij TriNed kunt u voordelig met uw huidige telefoonnummer bellen en gebeld worden.

Voicemail, nummerweergave en doorschakelen
Aanvullende diensten zoals inkomende nummerweergave, voicemail en doorschakelen zijn gratis. Door te bellen naar 1233 vanaf de vaste aansluiting kan via een eenvoudig gesproken menu de voicemail en het doorschakelen worden ingesteld.

Overstappen
Op de dag van activatie van een nieuwe aansluiting wordt het telefoonnummer voor je verhuisd en geactiveerd.

Gesprekstarieven
Bij TriNed hebben we voordelige gesprekstarieven. Bel je naar een andere TriNed klant dan bel je altijd gratis, ook buiten je eigen regio. Je hebt een maximaal aantal belminuten van 1.000 minuten per maand in deze belbundel. Meer informatie

 

Schrijf-je-nu-in5af8621cea711
 
 

     

Laatst bekeken