Aanmelden Glasvezel TriNed - Zakelijk

Trined-logo5af983c7637a8   

                                                                                           Schrijf-je-nu-in595b836223a61

Glasvezel in Schagen voor ondernemers 

Nu is het ook mogelijk voor ondernemers om gratis over te stappen naar Glasvezel in Schagen. Om de toekomst te borgen van internet voor uw bedrijf en alle voordelen van glasvezel in uw bedrijf te halen, heeft u nu de kans om zich aan te melden voor glasvezel. Door simpelweg één jaar uw abonnementskosten niet te betalen aan uw huidige provider, maar aan de participant TriNed, krijgt u gratis glasvezel in uw bedrijf. Praktijk heeft uitgewezen dat de huidige ondernemers te veel betalen voor hun dataverbindingen, en ook nog eens erg langzaam is. Met glasvezel is uw vebinding minimaal 500/500 Mbs., afhankelijk van uw keuze. De huidge kosten die nu gemiddeld worden betaald liggen tussen de € 200,00 en € 300,00, terwijl dit al vanaf € 55,00 kan, met nog veel meer snelheid ook !

 

TriNed zakelijk

Uiteraard heeft u bij TriNed de keuze om meerdere diensten te verkrijgen dan alleen internet. Telefoon en TV behoren ook tot de mogelijkheden en daar hoeft geen nieuwe overeenkomst voor af te sluiten. Met gecertificeerde Pin en Alarm lijnen en de mogelijkheden om verschillende service levels te verkrijgen maakt TriNed het verhaal voor u als zakelijke partner compleet. 

zakelijk-internet-1920x550

INTERNET

Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Een snelheid van 500 Mbps is daarom onderdeel van ons glasvezelpakket. Deze kun je zelfs upgraden naar 1.000 Mbps!

De basis van een zakelijk abonnement bij TriNed bestaat altijd uit één van onderstaande opties. Een abonnement is altijd flexibel en kun je per maand aanpassen, ook gedurende het eerste jaar. Meer informatie

Retail Connect

 Standaard

Optioneel

500 Mbps internetverbinding          

Draadloze router

PIN-over-IP certificering

Alarm-over-IP certificering

Zakelijke SLA

Upgrade naar 1 Gb internet          

PSTN-aansluiting(en)

ISDN-aansluiting

Digitale televisie

Interactieve televisie

Office Connect

 Standaard

Optioneel

500 Mbps internetverbinding          

Gebruik eigen router

PIN-over-IP certificering

Alarm-over-IP certificering

Zakelijke SLA

Upgrade naar 1 Gb internet          

Extra IP-adressen

PSTN-aansluiting(en)

ISDN-aansluiting

Digitale televisie

 zakelijk-bellen-1920x550

BELLEN

Bellen via een internetverbinding
Dankzij Business VoIP van TriNed hoef je voortaan niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Voor een vaste prijs per maand bel je onbeperkt via internet. Je maakt gebruik van een hypermoderne telefooncentrale met de aller nieuwste en meest geavanceerde faciliteiten.

Van eenmanszaak tot meerdere vestigingen
Business VoIP van TriNed is beschikbaar vanaf één tot maar liefst honderden toestellen. Is bereikbaarheid voor jouw bedrijf ook van essentieel belang? Kies dan voor Business VoIP. Meerdere vestigingen? Koppel ze gemakkelijk aan elkaar. Er ontstaat één netwerk waardoor alle onderlinge gesprekken gratis interne gesprekken zijn. Meer of minder medewerkers? Geen probleem; we passen het eenvoudig voor je aan.

Kies zelf je toestel
Je maakt zelf de keuze voor het type toestel dat je wilt gebruiken. Van simpel bureautoestel tot uitgebreide variant. Headset of geen headset? Misschien uitbreiden met een draadloos DECT toestel? Bij TriNed denken we met je mee en zorgen we voor een dienst op maat.

Vast-Mobiel
Bij Business VoIP van TriNed is het mogelijk om een mobiele telefoon volledig onderdeel te laten zijn van de Business VoIP telefooncentrale. Intern bellen en doorverbinden kan met de verkorte interne telefoonnummers. Een mobiele gebruiker kan worden toegevoegd aan een belgroep of wachtrij voor optimale bereikbaarheid. De mobiele uitbreiding werkt direct via het mobiele netwerk; hiervoor hoef je geen applicatie voor te installeren.

ISDN2
Heb je op dit moment ISDN2 apparatuur en wil je nog niet overstappen naar VoIP? Bij TriNed kun je bij een zakelijke Office- of Retail Connect aansluiting de bestaande ISDN2 apparatuur blijven gebruiken met de ISDN2 uitbreiding. Deze is geschikt voor twee spraakkanalen met maximaal acht telefoonnummers. De datadiensten van het D-kanaal kunnen niet gebruikt worden. Meer informatie

 zakelijk-televisie-1920x550

TELEVISIE

Combineer zakelijk internet met televisie

Televisie voor zakelijke klanten van TriNed kies je in combinatie met een Retail Connect of Office Connect pakket. ZZP’er, klein kantoor, groot kantoor, praktijk, sprotschool of café? Voor ieder bedrijf voordelig zakelijk televisie kijken.
Bij een zakelijk Retail Connect abonnement kun je kiezen voor digitale en interactieve televisie. Wanneer je hebt gekozen voor een Office Connect abonnement kun je alleen digitale televisie toevoegen aan je abonnement. Meer informatie

 

zakelijk-alarm-1920x550

ALARM EN PINNEN

Alarm-Over-IP
Met ons stabiele glasvezelnetwerk heb je dé optimale verbinding. Elke melding zonder vertraging beschikbaar voor de meldkamer. Continue monitoring van het alarmsysteem is nu voor iedereen beschikbaar!

Pin-Over-IP
Met ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk kunnen je klanten nu nog makkelijker en sneller betalen via pin. Veilig en razendsnel, ook met meerdere pinautomaten.

Kosten besparen
Omdat je pinautomaat en/of alarmsysteem een directe verbinding heeft met de alarmcentrale of meldkamer behoren gesprekskosten tot het verleden. Dit geeft bij een alarmcentrale al snel een besparing van € 15,-/€ 20,- per maand. Bij een pinautomaat een veelvoud hiervan! De eenmalige kosten om jouw alarmsysteem geschikt te maken voor Alarm-Over-IP heb je vaak na één jaar al terugverdiend. Meer informatie

Meer vragen of/en iemand persoonlijk spreken ?
Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.     

 

Schrijf-je-nu-in5af86d6db816f

 

Laatst bekeken