Acties

Kom snel kijken naar onze laatste aanbiedingen...

 

Nog meer aanbieding van Beemster Schagen

Sinds kort is de nieuwste Beemster Schagen special weer online. De laatste aanbiedingen tegen de beste prijzen treft u in deze special aan. Niet meer, zoals u dat gewend was via de brievenbus, maar via de digitale snelweg. Op deze manier bent u er van gegarandeerd dat onze inkopers, voor u de het beste van  het beste hebben geselecteerd. Speciaal daarvoor hebben wij voor u alvast een aantal spectaculaire aanbieding uit de er gehaald en hieronder voor u geplaatst.     

 

Banner-Ringfoto-ICLE-7-kit

 

Heb jij onze nieuwste folder al gezien?

De Ringfoto folder staat online en deze keer hebben we wel hele mooie aanbiedingen! Eén van onze favoriete modellen staat deze keer prominent op de voorpagina: de Sony ILCE-7 Kit.

Deze camera is zo veelzijdig en voor zoveel doeleinden geschikt, dat hij eigenlijk niet mag ontbreken in je uitrusting of als je erop uittrekt. Maak je graag filmpjes? Dan is de Sony ILCE 5100 ook echt iets voor jou! Ben jij een echte reisfotograaf? Met deze camera en onze tips voor reisfotografie kan jouw reis niet meer stuk en houd je het thuisfront non-stop op de hoogte. 

 

Bestellen in de webshop

Bestellen in de webshop mag natuurlijk altijd. Maar als u het product eerst even wilt zien, of meer informatie wilt hebben van een van onze deskundige medewerkers, dan kan u natuurlijk altijd bij ons, vrijblijvend, binnen stappen aan het Makado winkelcentrum 5, te Schagen.

Deze aanbiedingen zijn geldig tot  31 april 2018 of tot zolang de voorraad strekt.

 

Team Beemster Schagen

 

Laatst bekeken