Deze maand introduceert Nikon de Nikon Z 50, de eerste DX-formaat systeemcamera in de Z-serie, en de eerste twee NIKKOR Z- zoomobjectieven voor de DX-camera’s; de NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR en de NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR. Met zijn zeer hoge beeldkwaliteit legt de gloednieuwe Nikon Z 50 perfect scherpe foto's en 4K-films met veel details, diepte en kleur vast. Als de Z 50 wordt gecombineerd met de nieuwe NIKKOR Z DX-objectieven, produceert dit spiegelloze systeem prachtige beelden, van groothoek tot tele.
Sinds kort hoeft u niet meer zo lang te wachten bij ons in de winkel als het druk mocht zijn. Vanaf 1 september kunt u bij ons in de winkel en ook online via de website een afspraak inplannen voor advies over de aanschaf van uw telefoon of /en abonnement.
In navolging van Oudesluis gaan we begin september in 't Zand de vraagbundeling starten om in de kern van 't Zand ook glasvezel aan te kunnen leggen. Na een succesvolle vraagbundeling in het buitengebied van 't Zand en op industrieterrein Kolksluis is het nu aan het dorp zelf om in te stemmen met dit succesvolle medium.
Met deze Nedis smart videodeurbel weet je altijd dat er iemand aan de deur staat, waar je zelf ook bent. Zodra je bezoek aanbelt of, dankzij bewegingsdetectie, zelfs maar de voordeur nadert, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Je kunt vervolgens een videogesprek starten. Vraag bijvoorbeeld de koerier het pakketje bij de buren af te leveren of meld die verkoper dat je geen interesse hebt en dat alles zonder de deur te openen.
Beemster Schagen & Douglas Schagen geven smartverlichting en bodyschuim weg...

Douglas en Beemster in Schagen hebben de handen in één geslagen en hebben een leuke actie voor u bedacht. Vanaf 1 augustus 2019 ontvangt u bij aanschaf vanaf € 75,00 bij Douglas Schagen en vanaf € 100,00 bij Beemster Schagen een aardige attentie.
RepairBy ook 's avonds open tot 20:00

Vanaf 1 mei 2019 is RepairBy open op dinsdag, donderdag en vrijdag tot 20:00 uur. Deze extra service om u weer snel op weg te helpen met uw smartphone is weer een aanvulling op onze dienstverlening. De ingang aan 't Vosje (tegenover de FeBo) is dan toegangkelijk voor een snelle dienstverlening op genoemde dagen, vanaf 18:00 tot 20:00 uur.
Technologische ontwikkelingen kunnen overweldigend zijn. Maar Beemster Schagen biedt je de nieuwste innovaties op een overzichtelijke manier. Je kunt een smarthome hebben zonder dat je een expert moet zijn of een enorm banksaldo moet hebben om te kunnen profiteren van onze betaalbare, slimme apparaten die direct uit te verpakking te gebruiken zijn. Wij zorgen dat jij direct de controle hebt over jouw verbonden woning.
Philips Hue biedt een grote diversiteit aan smart verlichting. Van complete startpakketten tot lichtstrips, van tafellampen tot hangarmaturen. Voor elk armatuur in huis is er een Hue lamp beschikbaar. Er zijn verschillende type fittingen. Denk aan E27, E14 en GU10. Welke Hue lamp je ook in huis hebt, je bedient ze individueel via de Philips Hue app op je smartphone en tablet (iOS en Android).

Je eigen unieke smartphone cover

Telefoonhoesjes of smartphone covers zijn er in vele soorten te krijgen. Of hij nu zwart, wit of rose is, van silicone, leer of ander materiaal, of er nu een gekke print op staat of voorzien is van bling bling, één ding hebben ze allemaal gemeen; Het is niet uniek !

Maak je eigen cover en klaar terwijl u wacht...

Daar komt vanaf nu dus verandering in. Je kunt je eigen unieke cover laten maken bij ons en klaar terwijl je wacht. Neem een leuke foto mee, of neem het als digitaal bestand mee, en wij zetten deze op een cover zodat hij precies om je telefoon heen past. Je hebt op deze manier een waardevolle bescherming voor je telefoon en ééntje die niemand anders heeft ! De covers die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en beschermt de smartphone helemaal rondom. Doordat de zijkanten van siliconen zijn gemaakt, kan je alle functionaliteit behouden. Geen problemen met doorvoering voor hoofdtelefoon en laadstekker dus.
Koop een nieuwe digitale fotocamera, videocamera of objectief bij Beemster Schagen en je krijgt 5 jaar gratis garantie!
Het kan gebeuren dat je camera buiten de wettelijke garantietermijn stuk gaat en dat is natuurlijk heel vervelend! Wij bieden je, bij apparatuur vanaf €250,-, een garantietermijn van maar liefst 5 jaar! Wij vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de artikelen die je bij ons koopt en verlengen de 2 jarige wettelijke garantietermijn met 3 jaar!
Er is veel te doen over de mogelijkheden van Multiroom audio. Dat nog lang niet alles wat er wordt aangeboden optimaal is qua funtionaliteit is geen geheim. Veel systemen moeten nog verder door ontwikkeld worden op met de software welke wordt aangeboden te kunnen functioneren. Of het nu gaat om Alexa van Amazon of Google home, de meeste merken zijn nog in ontwikkeling. Het Zweedse merk Audio Pro is daar een uitzondering op. Zij leveren hoogwaardige Bluetooth en Multiroom speakers tegen schappelijke prijzen, en kunnen alles wat nu wordt aangeboden aan software platforms verwerken en dus ook weergeven. Is dit niet het geval, dan zorgt Audio Pro er voor dat dit zo snel mogelijk gebeurd (wanneer dit beschikbaar is) via een software update, wat mogelijk is met al hun producten.
Binnenkort gaan we weer beginnen met de Cursus Fotografie voor beginners en gevorderden. Er is zoveel meer uit uw spiegelreflex- en systeemcamera te halen, dat deze cursus eigenlijk een "must" is. Met deze interactieve cursus komen de praktijk voorbeelden naar voren, en wordt er geleerd van de "fouten".

Film & Video overzetten

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde van deze dierbare beelden!