Vanaf zaterdag 7 oktober is het zover! U kunt dan op onderstaande data om 9.00 uur bij Beemster Schagen in het Makado Centrum terecht voor de cursus met betrekking tot uw Android smartphone.


Veel gekochte merken welke Android als systeem gebruiken zijn o.a. Samsung, Huawei, Sony, LG en het vernieuwde Nokia.


De eerste zaterdag, 7 oktober, gaat u 'Aan tafel met...' Youri. Gedurende 2 uur lang zal hij de basis van de Android smartphone onder de aandacht brengen, een aantal veelgebruikte apps bespreken en handige tips met u delen. Doordat de cursus in groepjes van maximaal 5 personen zal worden gegeven, is er eveneens genoeg ruimte voor uw vragen en persoonlijke aandacht.
Het charme offensief van Ziggo is begonnen met het uitdelen van gebak…
Dit omdat de internetsnelheid nu maximaal 400 Mbit/s om 40 Mbit/s is geworden..
Het monopolistische gedrag zorgt er wel voor dat de prijs nu al naar € 61,45 gaat voor alleen internet en bellen ! Onduidelijk is wat het Alles-in-één pakket gaat kosten….

TriNed verlaagt de prijzen voor Glasvezel

Prijzen voor snel internet verlaagd

Terwijl KPN en Ziggo de prijzen steeds maar verhogen, wordt het voor de betaande en nieuwe klanten voor Glasvezel in Schagen steeds gunstiger om voor Glasvezel te kiezen. Maak daarom alsnog gebruik van het voordeel dat u tijdens de actie campagne's in Schagen géén aansluitkosten (€450,00) hoeft te betalen en ook nog eens investeert in de toekomst door te kiezen voor Glasvezel. De komende 2 jaar zal tenslotte het dataverbruik toenemen met factor 7!
iSmartAlarm systeem

Eenvoudig installeerbare en uitbreidbare alarmsysteem...

Het kloppend hart van het systeem is de CubeOne, een kubus van ongeveer 15 centimeter die je rechtstreeks aansluit op je router, zodat hij wordt opgenomen in je thuisnetwerk. Het apparaat instellen, gebeurt via de gratis app (beschikbaar voor iOS en Android) en vereist geen technische kennis. De app vraagt om een account aan te maken en leidt je door de verschillende stappen om de CubeOne en bijhorende sensoren te activeren.
Groots in kwaliteit, klein in prijs...
Consistente beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek
Het IPS 4K-scherm in LG UHD TV biedt rijke kleuren en een hoog contrast welke ook consistent blijven vanuit brede kijkhoeken.
Afgelopen maandag 3 juni, heeft een delegatie van de gemeente Schagen, te weten burgemeester Marjan van Kampen, Jelle Beemsterboer, wethouder Ruimte, Economische Zaken, Recreatie & Toerisme, Vastgoed, Nico Swellengrebel, Gemeentesecretaris, Menno Bes, Bedrijfscontactfunctionaris en Annette Joosten, Accountmanager werkgeversdienstverlening een bezoek gebracht aan Beemster Schagen.
Binnenkort gaan we weer beginnen met de Cursus Fotografie voor beginners en gevorderden. Er is zoveel meer uit uw spiegelreflex- en systeemcamera te halen, dat deze cursus eigenlijk een "must" is. Met deze interactieve cursus komen de praktijk voorbeelden naar voren, en wordt er geleerd van de "fouten".

Film & Video overzetten

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde van deze dierbare beelden!
TriNed is een onafhankelijke provider en levert al 17 jaar internetdiensten met een focus op regionale glasvezelnetwerken. TriNed is een van de meest ervaren providers op glasvezelgebied. Dagelijks vertrouwen duizenden particulieren en bedrijven op onze diensten. Via E-Fiber kunnen alle inwoners en bedrijven in ’t Zand, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Oudesluis, Oudkarspel
Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, Waarland en Warmenhuizen straks rekenen op een gegarandeerde basissnelheid van 500 Mbps en televisie in echte HD-kwaliteit indien minimaal 40% van de inwoners en bedrijven een pakket bij TriNed afsluit tijdens de vraagbundelingsperiode.

Er is veel gebeurd...

Er is veel gebeurd dit jaar...
Er is veel gebeurd dit jaar en dat is natuurlijk bij vele van u niet ontgaan. We zijn in april 2016 verhuisd van Makado Centrum 105 naar nummer 5. De winkel is 2x zo groot geworden met een uitgebreider assortiment en veel gemak.
Heeft u iets te vieren? Dan is de Foto-Eventbox uitermate geschikt om uw feest compleet te maken! Een jubileum, bruiloft, beurs of gewoon een verjaardag, de Foto-Eventbox zorgt dat uw feest onvergetelijk word en dat u altijd een blijvende herinnering krijgt van uw evenement! Middels verschillende technieken maken wij van te voren een passende achtergrond zodat de beleving er een is om nooit te vergeten.

Glasvezel in heel Schagen

Dé 3 Voordelen van Glasvezel in het Buitengebied en de kernen

In het buitengebied is internet erg langzaam. Websites laden steeds trager. E-mails met bijlagen blijven hangen. Grote bestanden downloaden is onbegonnen werk. Dat komt door de ernstig verouderde verbindingen. De rest van Nederland kent deze problemen niet. In het buitengebied zijn diverse glasvezelinitiatieven gestart. Na het lezen van dit artikel weet jij waarom je ‘ ja’ moet zeggen tegen glasvezel.

Ondernemer van het jaar

Yes.....! De Publieksprijs en de Ondernemersprijs 2016 ! Bedankt allemaal voor het stemmen ! We zijn apetrots...

SCHAGEN – In een sfeervol Kdanz kozen de ondernemers van gemeente Schagen gisteravond tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing uit hun midden de startende ondernemer van het jaar en de ondernemer van het jaar. Daarnaast werd ook de Publieksprijs van de Schager Courant uitgereikt.