Maak foto's van verbluffende schoonheid die uw verwachtingen overtreffen met de nieuw ontwikkelde APS-C-beeldsensor met 24,3 effectieve megapixels van Sony. Deze geavanceerde sensor heeft hetzelfde formaat als de meeste spiegelreflexcamera's en biedt hoge gevoeligheid bij weinig licht en een prachtige vervaging van de voor- en achtergrond. U profiteert van efficiëntere lichtopvang bij lenzen zonder tussenruimten op chip, zeer weinig ruis bij een breed gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600, en superieure beeldkwaliteit in alle hoeken met levensechte kleuren, superieure details en vloeiende kleurovergangen die elke nuance van uw scène onthullen.
De Pixel Timer Remote Control TC-252 kunt u gebruiken om uw camera op afstand te ontspannen. Met deze set kunt u uw camera gebruiken voor een enkele foto, burst mode ofwel een reeks foto's (binnen 1 seconde) en foto's waarbij u zelf de sluitertijd bepaalt.
De Boya BY-MM1 is een universele compacte Shotgun Richtmicrofoon, die speciaal is ontworpen om de geluidskwaliteit van video's te verbeteren, ten opzichte van de ingebouwde microfoons.
iSmartAlarm systeem

Eenvoudig installeerbare en uitbreidbare alarmsysteem...

Het kloppend hart van het systeem is de CubeOne, een kubus van ongeveer 15 centimeter die je rechtstreeks aansluit op je router, zodat hij wordt opgenomen in je thuisnetwerk. Het apparaat instellen, gebeurt via de gratis app (beschikbaar voor iOS en Android) en vereist geen technische kennis. De app vraagt om een account aan te maken en leidt je door de verschillende stappen om de CubeOne en bijhorende sensoren te activeren.

Tip... Nokia 6 nu voor € 239,00

De Nokia 6 is een prima smartphone van Finse kwaliteit. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie. Verder heeft de smartphone 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen onder de motorkap liggen. Daarnaast heeft het toestel een batterij van 3000 mAh, welke snel is te laden met de Quick Charge 3.0-technologie. Ook maakt de Nokia 6 goede foto's met de 16-megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel.
De Canon Powershot SX720 HS is een ideale set voor wanneer u op reis gaat. De camera staat garant voor veelzijdige fotografie én Full HD 1080p video. Verbeterde gevoeligheid bij weinig licht is gegarandeerd, evenals minimale ruis bij het werken met gevoeligheden tot ISO 3200. Als aanvulling op de CMOS-sensor en processor, is de SX720 ook voorzien van een expansieve 40x optische zoomlens. De brandpuntsafstand van 4.3-172mm biedt groothoek- tot teleperspectieven en dankzij het iS beeldstabilisatiesysteem worden cameratrillingen geminimaliseerd.
Groots in kwaliteit, klein in prijs...
Consistente beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek
Het IPS 4K-scherm in LG UHD TV biedt rijke kleuren en een hoog contrast welke ook consistent blijven vanuit brede kijkhoeken.
De Canon EOS 800D body is een spiegelreflexcamera die garant staat voor hoge kwaliteit foto's en video's. Ondanks de vele functies is de camera eenvoudig in gebruik en biedt hij aanzienlijk betere prestaties dan zijn voorgangers. Zo kunt u ook perfect fotograferen en video's opnemen in slechte lichtomstandigheden. De 24 megapixel CMOS-sensor van APS-C-formaat legt veel details vast en zorgt voor scherpe en heldere beelden.
Vanaf zaterdag 7 oktober is het zover! U kunt dan op onderstaande data om 9.00 uur bij Beemster Schagen in het Makado Centrum terecht voor de cursus met betrekking tot uw Android smartphone.


Veel gekochte merken welke Android als systeem gebruiken zijn o.a. Samsung, Huawei, Sony, LG en het vernieuwde Nokia.


De eerste zaterdag, 7 oktober, gaat u 'Aan tafel met...' Youri. Gedurende 2 uur lang zal hij de basis van de Android smartphone onder de aandacht brengen, een aantal veelgebruikte apps bespreken en handige tips met u delen. Doordat de cursus in groepjes van maximaal 5 personen zal worden gegeven, is er eveneens genoeg ruimte voor uw vragen en persoonlijke aandacht.

TriNed verlaagt de prijzen voor Glasvezel

Prijzen voor snel internet verlaagd

Terwijl KPN en Ziggo de prijzen steeds maar verhogen, wordt het voor de betaande en nieuwe klanten voor Glasvezel in Schagen steeds gunstiger om voor Glasvezel te kiezen. Maak daarom alsnog gebruik van het voordeel dat u tijdens de actie campagne's in Schagen géén aansluitkosten (€450,00) hoeft te betalen en ook nog eens investeert in de toekomst door te kiezen voor Glasvezel. De komende 2 jaar zal tenslotte het dataverbruik toenemen met factor 7!
Binnenkort gaan we weer beginnen met de Cursus Fotografie voor beginners en gevorderden. Er is zoveel meer uit uw spiegelreflex- en systeemcamera te halen, dat deze cursus eigenlijk een "must" is. Met deze interactieve cursus komen de praktijk voorbeelden naar voren, en wordt er geleerd van de "fouten".

Film & Video overzetten

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde van deze dierbare beelden!

Er is veel gebeurd...

Er is veel gebeurd dit jaar...
Er is veel gebeurd dit jaar en dat is natuurlijk bij vele van u niet ontgaan. We zijn in april 2016 verhuisd van Makado Centrum 105 naar nummer 5. De winkel is 2x zo groot geworden met een uitgebreider assortiment en veel gemak.