Moodo's geursysteem prikkelt uw zintuigen - Ervaar dit in de winkel !

Moodo is de nieuwe geursensatie
Tegenwoordig is alles gekoppeld aan uw smartphone: de meter, thermostaat, televisie, lampen en zelfs muziek. Waarom dan niet de geur in huis? Mix, match en regel uw geur vanaf de bank en bedien de Moodo geurverspreider met uw smartphone. Geen gedoe meer met geurstokjes of kaarsen die maar even geur afgeven en niet te regelen zijn. Kom thuis in een heerlijk ruikend huis, helemaal naar uw wens. Iets voor u?

Het Moodo pakket bestaat uit het MOODO geursysteem en populaire geurthema’s Elk geurthema bestaat uit 4 geurcartridges, waarmee u miljoenen geurmixen kunt creëren. Met de mobiele app op uw smartphone regelt u zelf de intensiteit van elke geurcartridge en mixt u zo uw eigen unieke geur. Uw unieke geurmix kunt u opslaan en delen met anderen. U kunt ook kiezen uit 1 van de voorgeprogrammeerde geurmixen. Het werkt in basis hetzelfde als een HUE (kleuren) lamp waarbij u zelf de intensiteit kunt regelen of kunt kiezen uit standaard ambiances.

De Moodo App
De Moodo bedient u eenvoudig met uw smartphone. Download de mobiele app via google.play of via de Apple app store en mix de gewenste geur vanaf de bank. Connectiviteit via WIFI en spraakgestuurd vanuit Amazon Alexa. Homekit en Google Home volgen snel.

 

Meer informatie en bestellen >>>

 

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.