Cashback

 

De Cashback aktie's zijn weer begonnen !

De bekende camera merken, waaronder Canon, Panasonic en Sony hebben weer hun seizoen aanbiedingen met heel veel voordeel. Middels de vele "Geld terug" aktie's (cashback) kunt u een camera kopen en achteraf nog een leuk bedrag terug krijgen, of zoals bij  Canon een hoger bedrag in Canon producten. Klikt u op de banner van de leverancier om te zien op welke producten een Cashback zit.

 Canon-cashback-tot-2505af580f616bec

    Panasonic-TZ-90-Cashback

   Sony-CB-03-05-20185af57e2ccab1c

 

De cashback is een extra korting welke u verkrijgt op de aankoop van een product, als dit van toepassing is. Deze korting wordt dus niet door de leverancier aan de consument verstrekt, maar door de officiele importeur cq agent, welke is aangesteld door de fabrikant in het desbetreffende land. 

Deze regeling wordt vaak toegepast om te voorkomen dat niet officieel geimporteerde producten op de nederlandse markt verschijnen. Daarom lijkt de procedure gecompliseerd, maar is uiterst effectief, en u weet dat u een product in handen heeft wat "legaal" is geleverd. 

Hoe u de cashback kunt verkrijgen staat altijd vermeld op de website van de importeur en/of leverancier. Tevens staat daar ook  welke producten het van desbetreffend merk betreft, en wanneer de actie afloopt. Veelal kan de fysieke winkel u meer vertellen over de cashback actie. Heeft u nog vragen? Stuurt u dan een mail naar; info@beemsterschagen.nl

 

 

Team Beemster Schagen

Laatst bekeken