Fotoservice

Foto's bestellen...                                                                                                

foto-bestellen-knop5c4840cd853f0

Thuis foto's selecteren

Op uw gemak thuis uw foto's selecteren, doorsturen en gelijk bij ons in de winkel afhalen. Vanaf nu kan dat via deze link om het u nog gemakkelijker te maken. Eénvoudig op uw computer installeren en de instructies volgen.  Eenmaal geïnstalleerd kunt u op uw gemak uw foto's selecteren om daar de mooiste foto's en posters van te laten maken. Heeft u hulp nodig, of wilt u meer informatie, komt u dan bij ons in de winkel langs en wij leggen het u graag uit.  

383_org  393_org  377_org 376_org 

Uitgebreide fotoproducten

U Kunt nu veel meer met uw foto doen dan alleen maar een mooie afdruk tot wel 60 x 90. Canvas was natuurlijk al mogelijk, maar via de software van ons,welke u hierboven kunt aanklikken, kunt u ook speciale wenskaarten maken, zoals kerst- en verjaardagskaarten, maar ook foto's op plexiglas, aluminium, Dibond, etc. Daarnaast zijn er mogelijhheden om Fineart prints te maken op diverse materialen, en een keur aan Funartikelen beschikbaar, zoals puzzels, bekers, etui's, broodtrommels etc.  

387_org  390_org  375_org 378_org 

Nu ook in de winkel afdrukken via App

Vanaf heden kunt u in onze winkel in Schagen foto's afdrukken tot 60x80, via de Ringfoto Smartload APP . Deze App kunt via onderstaande button downloaden en scannen met uw smartphone of tablet.

289_org  288_org 290_org 

Veel meer dan foto's

U kunt via de App, thuis of in de winkel, niet alleen foto's afdrukken, maar ook allerlei wenskaarten zoals, kerst, verjaardag, geboorte, jubilea en nog veel meer. Daarnaast kunt u via de App ook Canvas doeken maken en bestellen...  

394_org  361_org 388_org   382_org

Team Beemster Schagen 

 

 

Laatst bekeken