Glasvezel in Schagen

                                                                                                          
Schrijf-je-nu-in

Je wilt vrij zijn. Om te doen en te laten wat je maar wil. Zelf bepalen wat je doet, waar en wanneer. Niet afhankelijk zijn van 1 aanbieder voor snel internet, maar kunnen kiezen. Voor datgene dat het beste past bij jou en je leven. Daarom gunnen we iedereen glasvezel, het snelle en betrouwbare netwerk dat je al deze vrijheid geeft. Een nieuwe vrijheid. En die krijg je nergens anders.


Waarom Glasvezel?  Bekijk de bovenstaande uitleg waarom... 

 

Voordelen

Een glasvezelnetwerk is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan de kabel die je gewend bent. En dat biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Want glasvezel is meer dan alleen supersnel internet. Zo krijg je ook:

  • Je eigen persoonlijke verbinding
  • Een enorme keuze aan TV-zenders en diensten zoals Netflix en Videoland
  • Interactieve televisie met Programma gemist en Video on demand
  • Meer dan genoeg snelheid voor (Ultra) HD-TV
  • Haarscherp beeld en kraakhelder geluid
  • Voordelig bellen zonder storing of ruis en gratis binnen uw gemeente

 

En dat is nog maar het begin. Want glasvezel is geschikt voor werkelijk alle denkbare én ondenkbare toepassingen, zoals zorg op afstand, slimme thermostaten leren op afstand, Virtual Reality en nog veel meer. Kortom, met een glasvezelverbinding in huis ben je tot ver in de toekomst voorbereid op alles wat nog komen gaat.

 

Inwoners van de gemeente Schagen

De gemeente Schagen biedt ons de mogelijk om glasvezel in huis te krijgen, door simpelweg een jaar lang het data/tv abonnement aan andere partij te betalen, dan de huidige en nog eens minder geld kwijt te zijn ook. Niet meer en niet minder. Daardoor doet zij een mooi maatschappelijk voorstel, waarbij de kosten minimaal zijn en het rendement hoog. De gemeente hoeft daardoor dan niet dit project zelf te betalen, waardoor de burger natuurlijk ook niet wordt belast. Voorwaarden is wel dat 40% van Schagen meedoet.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg argumenten te benoemen voor glasvezel welke een maatschappelijk, sociaal en economisch belang dienen. Denk daar bij aan werkgelegenheid, gemak, comfort, veiligheid, sociale controle, werken op afstand, school invulling, etc. etc. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomt, en de toekomst van de kinderen en hun kinderen. De huidige data infrastructuur is heden ten dagen tenslotte lang niet meer overal toereikend om in de behoefte te voorzien, en soms zelf schrijnend te noemen. 

 

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht 

TriNed is een onafhankelijke provider en levert al 17 jaar internetdiensten met een focus op regionale glasvezelnetwerken. TriNed is een van de meest ervaren providers op glasvezelgebied. Dagelijks vertrouwen duizenden particulieren en bedrijven op onze diensten. Via E-Fiber kunnen alle inwoners en bedrijven in ’t Zand, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Oudesluis, Oudkarspel
Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, Waarland en Warmenhuizen straks rekenen op een gegarandeerde basissnelheid van 500 Mbps en televisie in echte HD-kwaliteit indien minimaal 40% van de inwoners en bedrijven een pakket bij TriNed afsluit tijdens de vraagbundelingsperiode.


Wethouder Beemsterboer pleit voor Glasvezel in Schagen - 30 oktober 2017

 

Zorgeloos overstappen

Bij TriNed is overstappen pas echt zorgeloos en altijd helemaal gratis. We regelen graag alles voor u. En we houden rekening met de opzegtermijn van uw huidige provider en adviseren u graag over de meest geschikte overstapdatum.

 

TriNed-Magazine-WEB-1595b8bbb7721a

           background1               

                                                                                                      

Installatie en service                                                        

Tijdelijk ontvangen alle nieuwe klanten van TriNed via E-Fiber als introductieactie een gratis binnenhuisinstallatie van maximaal 60 minuten ter waarde van € 55,00! Geen gedoe met een doe-het-zelf pakket, maar een monteur die de aansluiting kosteloos in orde maakt. TriNed wil er zeker van zijn dat alle klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze diensten.

 

Pakketten via TriNed

Bij TriNed stelt u zelf uw glasvezelpakket samen. Een basissnelheid van 500 Mbps geldt voor ieder abonnement. U maakt het glasvezelpakket compleet met de keuze voor interactieve tv, of een vaste telefoonaansluiting. Kiest u voor een bepaald pakket, u kunt dit iedere maand naar wens aanpassen. Wel zo flexibel.

 Klik hier voor een overzicht van de TV zenders van TriNed

Bekijk de promotiefilm...

     

Glasvezel in Schagen voor ondernemers 

Nu is het ook mogelijk voor ondernemers om gratis over te stappen naar Glasvezel in Schagen.  Om de toekomst te borgen van internet voor uw bedrijf en alle voordelen van glasvezel in uw bedrijf te halen, heeft u nu de kans om zich aan te melden voor glasvezel. Door simpelweg één jaar uw abonnementskosten niet te betalen aan uw huidige provider, maar aan de participant TriNed, krijgt u gratis glasvezel in uw bedrijf. Praktijk heeft uitgewezen dat de huidige ondernemers te veel betalen voor hun dataverbindingen, en ook nog eens erg langzaam is. Met glasvezel is uw vebinding minimaal 500/500 Mbs., afhankelijk van uw keuze. De huidge kosten die nu gemiddeld worden betaald liggen tussen de € 200,00 en € 300,00, terwijl dit al vanaf € 55,00 kan, met nog veel meer snelheid ook !
Meer informatie voor ondernemers >>>

   

Informatieavonden op locatie - H.A.H. aktie en verenigingen

Al geruime tijd zijn we bezig om informatie te verspreiden, en informatieavonden te organiseren in de dorpen na het succes van deze manier van informeren in ’t Zand. Via de lokale verenigingen wordt een informatiefolder verstrekt, afgestemd op het dorp, waar uiteen wordt gezet waarom het belangrijk is om te kiezen voor Glasvezel in Schagen. De verenigingen brachten een folder huis aan huis, met een eenvoudige overeenkomst, en deze werd dan later weer op gehaald, nadat de bewoners van het des betreffende dorp een informatieavond op locatie konden bijwonen. De plaatselijke verenigingen krijgen een vergoeding voor hun inzet en krijgen later, als Glasvezel in Schagen een feit is, nog eens een keer tot € 20,00 per aangesloten abonnement extra ! Daar steunt u dus ook nog eens het lokale verenigingsleven leven mee, zonder dat het u iets kost.

 

Meer informatie...                                                                         

Voor meer informatie over de glasvezeldiensten kunt u terecht bij ons in de winkel in het Makado Centrum 5 te Schagen. Al uw vragen over glasvezel in Schagen kunt u bij ons stellen en daar krijgt u deskundig antwoord op.  Als u zich bij ons aanmeld voor glasvezel in Schagen, hebben wij nog een mooie verrassing voor u in petto.    

                                                                                                          

Meer vragen en/of iemand persoonlijk spreken ?

Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.                                                          

     logo                                                                                          

Direct glasvezel in Schagen bestellen

Meer informatie over Glasvezel in Schagen

      

Team Beemster Schagen   

 

 

 

 

 

 

Laatst bekeken