Glasvezel in Schagen

  Logo-E-Fiber                                                                                          

  Kies-jouw-ideale-abonnement

 

Wij zijn al op de helft!

E-Fiber wil alle inwoners van de gehele Gemeente Schagen gratis voorzien van een aansluiting op een supersnel glasvezelnetwerk. Als 35% van de inwoners zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement, starten we met de aanleg van het netwerk. En het goede nieuws is: we zijn al op de helft!

Je wilt vrij zijn. Om te doen en te laten wat je maar wil. Zelf bepalen wat je doet, waar en wanneer. Niet afhankelijk zijn van 1 aanbieder voor snel internet, maar kunnen kiezen. Voor datgene dat het beste past bij jou en je leven. Daarom gunnen we iedereen glasvezel, het snelle en betrouwbare netwerk dat je al deze vrijheid geeft. Een nieuwe vrijheid. En die krijg je nergens anders.

 

                                  

                                    Waarom Glasvezel?  Bekijk de bovenstaande uitleg waarom... 

Voordelen

Een glasvezelnetwerk is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan de kabel die je gewend bent. En dat biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Want glasvezel is meer dan alleen supersnel internet. Zo krijg je ook:

  • Je eigen persoonlijke verbinding
  • Een enorme keuze aan TV-zenders en diensten zoals Netflix en Videoland
  • Interactieve televisie met Programma gemist en Video on demand
  • Meer dan genoeg snelheid voor (Ultra) HD-TV
  • Haarscherp beeld en kraakhelder geluid
  • Voordelig bellen zonder storing of ruis en gratis binnen uw gemeente

En dat is nog maar het begin. Want glasvezel is geschikt voor werkelijk alle denkbare én ondenkbare toepassingen, zoals zorg op afstand, slimme thermostaten leren op afstand, Virtual Reality en nog veel meer. Kortom, met een glasvezelverbinding in huis ben je tot ver in de toekomst voorbereid op alles wat nog komen gaat.

 logo-gemeente-schagen5af88939bda33

Inwoners van de gemeente Schagen

De gemeente Schagen biedt ons de mogelijk om glasvezel in huis te krijgen, door simpelweg een jaar lang het data/tv abonnement aan andere partij te betalen, dan de huidige en nog eens minder geld kwijt te zijn ook. Niet meer en niet minder. Daardoor doet zij een mooi maatschappelijk voorstel, waarbij de kosten minimaal zijn en het rendement hoog. De gemeente hoeft daardoor dan niet dit project zelf te betalen, waardoor de burger natuurlijk ook niet wordt belast. Voorwaarden is wel dat 40% van Schagen meedoet.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg argumenten te benoemen voor glasvezel welke een maatschappelijk, sociaal en economisch belang dienen. Denk daar bij aan werkgelegenheid, gemak, comfort, veiligheid, sociale controle, werken op afstand, school invulling, etc. etc. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomt, en de toekomst van de kinderen en hun kinderen. De huidige data infrastructuur is heden ten dagen tenslotte lang niet meer overal toereikend om in de behoefte te voorzien, en soms zelf schrijnend te noemen.  

 

Bekijk de promotiefilm...     

Glasvezel in Schagen voor ondernemers 

Nu is het ook mogelijk voor ondernemers om gratis over te stappen naar Glasvezel in Schagen.  Om de toekomst te borgen van internet voor uw bedrijf en alle voordelen van glasvezel in uw bedrijf te halen, heeft u nu de kans om zich aan te melden voor glasvezel. Door simpelweg één jaar uw abonnementskosten niet te betalen aan uw huidige provider, maar aan de participant TriNed, krijgt u gratis glasvezel in uw bedrijf. Praktijk heeft uitgewezen dat de huidige ondernemers te veel betalen voor hun dataverbindingen, en ook nog eens erg langzaam is. Met glasvezel is uw vebinding minimaal 500/500 Mbs., afhankelijk van uw keuze. De huidge kosten die nu gemiddeld worden betaald liggen tussen de € 200,00 en € 300,00, terwijl dit al vanaf € 55,00 kan, met nog veel meer snelheid ook !
Meer informatie voor ondernemers >>>

 

Meer informatie en/of aanmelden bij een provider

Multifiber            multifiber-logo-300x130
Multifiber is een nieuwe internetprovider op de Nederlandse markt die zich speciaal richt op glasvezelprojecten in de buitengebieden. Multifiber biedt maximale snelheid van 800Mbit, een goede dienstverlening en een eerlijke prijs. Alle pakketten worden standaard geleverd met een gratis router in bruikleen. Tik op het logo of deze tekst voor meer informatie...

TriNed              
TriNed is inmiddels een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. Trined-logo5af99758a1d5a TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heb je altijd de klantenservice bij je om de hoek en dat is erg handig. TriNed Zakelijk heeft ook op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-)instellingen. Tik op het logo of deze tekst voor meer informatie...  

TriNed - Zakelijk
Voor zakelijke klanten van TriNed hebben we een speciaal aanbod met meerTrined-logo5af99758a1d5a
mogelijkheden en zekerheden. We houden van heldere en scherpe tarieven. Tik op het logo of deze tekst voor meer informatie...

Tweak                                                                                                                                                           Tweak
Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders. Wij zijn onafhankelijk van de grote internetreuzen, hebben zelf apparatuur in wijkcentrales hangen en zijn zelf de baas over ons eigen netwerk. Als klant ben jij baas over jouw eigen verbinding.
Het is jouw verbinding, dus doe ermee wat je wil! Tik op het logo of deze tekst voor meer informatie

   

Keuzehulp  

Wat fijn dat je interesse hebt in een glasvezelaansluiting. Het enige dat je nu nog nodig hebt, is een glasvezelabonnement voor internet, tv kijken en bellen. Maar welk abonnement is het meest geschikt voor jou? Met de online keuzehulp van E-Fiber ben je maar 5 stappen verwijderd van jouw ideale glasvezeloplossing!

voorpagina-1

                  Klik hier of op het plaatje om de keuzehulp te starten...                 

Meer vragen en/of iemand persoonlijk spreken ?

Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.                                                          

 

 

                                                                                               

                        

Laatst bekeken