Glasvezel in Schagen met Kabeltex

                                                                                                                                                             direct-inschrijven

Skyline-Glasvezel5bf6bbb912222

Glasvezel is mogelijk in heel Schagen

Onlangs zijn wij als Beemster Schagen de samenwerking aangegaan met Kabeltex. Doordat het glasvezelnetwerk dicht langs de grens Hollands Kroon/Schagen ligt is het relatief eenvoudig het glasvezelnetwerk door te leggen in de gemeente Schagen. Daarom heeft Kabeltex besloten het buitengebied van Schagen dat grenst aan de gemeente Hollands Kroon bij voldoende belangstelling (50%) ook aan te sluiten.    

                                                                                                                                     Kabeltex 

Buitengebied
Kabeltex richtte zich in eerste instantie uitsluitend op het buitengebied, omdat juist de bewoners in de buitengebieden de behoefte hebben aan een goede breedband verbinding en geen goed alternatief voor handen hebben.

 

Ook in de dorpskernen 
Nieuw is dat Kabeltex ook in de dorpskernen glasvezel wil aanleggen als daar voldoende animo voor is (33%). En dat is bijzonder, want de focus lag tenslotte alleen maar op het buitengebied. Uitgangspunt is dus buitengebied >= 50% dan volgt aanleg en voor de kernen >= 33%, dan volgt daar ook aanleg. Naast aantrekkelijke abonnementen voor consumenten, biedt Kabeltex ook interessante oplossingen voor bedrijven en recreatieparken.

 

Wie kunnen zich aanmelden ?
Vooralsnog kunnen alle inwoners en bedrijven van Schagen en Hollands Kroon in de buitengebieden van Schagen en Hollands Kroon zich aanmelden. Daarnaast kunnen de inwoners van 't Zand, Oudesluis en Schagerbrug zich nu ook aanmelden via de website of in de Glasvezel Informatie Punten van Beemster Schagen in Anna Paulowna en Schagen. Uiteraard komen spoedig ook de andere dorpen in aanmerking om zich aan te melden. Staat uw plaats er nog niet bij en wilt u zich toch al aanmelden? Kom dan langs bij het Glasvezel Informatie Punt in Schagen of Anna Paulowna. Digitaal mag ook via deze site.

 

Kan ik me al aanmelden ?
U kunt hier de check doen of u zich al kunt aanmelden via de website. Uiteraard mag u zich natuurlijk meteen aanmelden, maar u kunt natuurlijk ook eerst rustig rondkijken op de website. Ga voor meer mondelinge informatie eventueel eerst naar één van de Glasvezel Informatie Punten in Anna Paulowna of Schagen. (Sluisplein of Makado Centrum).

 

Informatie 
Vanaf heden kunnen bewoners en bedrijven zich inschrijven voor een jaarabonnement. Er worden diverse abonnementen aangeboden, van alleen-internet tot alles-in-1 met interactieve TV. Vanaf slechts € 51,00 per maand heeft u al een abonnement met 100Mbps internet en televisie. Voor aansluitingen in het buitengebied  wordt een toeslag gerekend van € 20,00 p/m en verder géén aansluitkosten voor een standaard aansluiting. Ook voor MKB-bedrijven heeft Kabeltex een passend aanbod.

 

Voordelen
Een glasvezelnetwerk is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan de kabel die je gewend bent. En dat biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Want glasvezel is meer dan alleen supersnel internet. Zo krijg je ook:

  • Een enorme keuze aan TV-zenders en diensten                         go-600-600
  • Interactieve televisie met Programma gemist en opnamemogelijkheden
  • Meer dan genoeg snelheid voor (Ultra) HD-TV                                                       
  • Haarscherp beeld en kraakhelder geluid

 

En dat is nog maar het begin. Want glasvezel is geschikt voor werkelijk alle denkbare én ondenkbare toepassingen, zoals zorg op afstand, slimme thermostaten, leren op afstand, Virtual Reality en nog veel meer. Kortom, met een glasvezelverbinding in huis ben je tot ver in de toekomst voorbereid op alles wat nog komen gaat.

                                                                                                     

Vragen ?
Wij als Beemster Schagen en Kabeltex kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze Kabeltex shop in één van onze  winkels in Anna Paulowna (Sluisplein) of in Schagen (Makado Centrum). In de winkels kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkels.           

                                      

  - Meer informatie over Prive abonnementen

  - Meer informatie over Zakelijke abonnementen  

  - Kan ik me al inschrijven en zit ik wel of niet in het buitengebied ?

  - Veel gestelde vragen en hun antwoorden (FAQ) 

  - Uitnodiging informatieavond voor 't Zand en Oudesluis - 13 december 2018

  - Uitnodiging informatieavond voor Schagerbrug - 18 december 2018 

 

Team Beemster Schagen 

 

 

Laatst bekeken