Glasvezel kern Schagen

 
KPN_10691_DM3_Acq-15efd9c7f1395c  KPN_10691_DM4_Acq-1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijgt u binnenkort glasvezel in huis?

Komt u dan bij ons langs voor meer informatie en een advies op maat. Wij kunnen u alles vertellen over het proces en wat u nodig heeft om optimaal te genieten van uw glasvezel aansluiting. Uiteraard kunnen wij u helpen om alles op elkaar af te stemmen en adviseren hoe het een en ander aan te sluiten. Ook beschikken wij over de mogelijkheden om bijvoorbeeld een extra aansluiting te maken als er geen kabel aanwezig is, maar ook uw Wi-Fi signaal verbeteren hoort tot de mogelijkheden.

Schrijf nu bij ons in, krijg 50% korting en win een TV of tablet
Bent u al klant van KPN? Dan wordt u automatisch overgezet op glasvezel en hoeft u feitelijk niets te doen. Bent u een nieuwe klant omdat u nu bijvoorbeeld Ziggo heeft, dan kunnen wij u uitgebreid adviseren. Komt u langs in de winkel en maak gebruik van de akties die nú gelden. U krijgt nu bijvoorbeeld 6 maanden lang, 50% korting op uw internetabonnement. En dit al bij een één jarig abonnement!  Daarnaast kunt u één van de Samsung Tablets winnen t.w.v. € 249,00 en een Panasonic Oled TV t.w.v. € 1899,00 

 

KPN NetwerkNL is bezig om Schagen tevoorzien van glasvezel
Internet geeft ons meer vrijheid en maakt het leven leuker en makkelijker. Daarom gaat KPN NetwerkNL de kern van Schagen aansluiten op het best mogelijke netwerk. Daarmee bent u klaar voor alle nieuwe mogelijkheden. Nu al, maar ook in de toekomst. KPN NetwerkNL is een onafhankelijk onderdeel van KPN en is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van hét netwerk voor internet, televisie en telefonie in Schagen. Dus ook bij u thuis. KPN NetwerkNL legt dit netwerk gratis voor u aan.

Snel en betrouwbaar
Glasvezel is het snelste en meest betrouwbare netwerk dat er is. Ruim 2,3 miljoen huishoudens in Nederland genieten al van de voordelen. Ook uw woning kan door KPN NetwerkNL gratis worden aangesloten. Alleen is op tijd uw toestemming nodig. Toestemming kan u geven via kpnnetwerk.nl/toestemming met uw unieke code, welke u heeft ontvangen of nog gaat onvangen via de post. U kunt ook toestemming geven als de glasvezelvoorbereider bij u aan de deur is. Hij komt in elk geval langs om de juiste plek te bepalen voor een glasvezelaansluitpunt in uw woning.

Een bewezen en betrouwbaarnetwerk
Of u nu razendsnel wilt netflixen, of bestanden wilt uploaden in de cloud, met glasvezel hebt u een krachtig netwerk waar u van op aan kunt. Ook als u nu of later een slimme thermostaat, deurbel en rookmelder op internet wilt aansluiten.

100% glasvezel
Ons netwerk bestaat helemaal uitglasvezel: van het hart tot aan de aansluiting in uw woning. Met glasvezel hebt u krachtig internet en kunt u de groei van internet aan. Nu en in de toekomst. Ook als er in huis verschillendeapparaten tegelijkertijd online gaan.

Gratis aansluiting
Het glasvezelnetwerk in uw buurt wordt gratis aangelegd door KPN NetwerkNL. De aanleg van het glasvezelnetwerk is kosteloos. Over dit krachtige netwerk kan uw provider straks internet, tv- en/of telefoniediensten leveren met een hoge snelheid en kwaliteit.

De provider die het beste bij u past
Het glasvezelnetwerk in Schagen wordt aangelegd door KPN NetwerkNL, een onafhankelijk onderdeel van KPN. Het netwerk dat KPN NetwerkNL aanlegt is open. Dat betekent dat u straks voor een glasvezelabonnement de keuze hebt uit verschillende providers. U kiest dus zelf het abonnement dat het beste bij uw wensen en budget past. U heeft dus niet alleen keuze uit een glasvezelabonnement van KPN, maar ook van andere providers. Wij als Beemster Schagen helpen u graag om een geschikt abonnementen uit te zoeken en wellicht ook nog korting te krijgen op een combinatie abonnement met uw smartphone.

 

Team Beemster Schagen

 

Laatst bekeken