Glasvezel - Zakelijk

                                                                                                 Schrijf-je-nu-in595b836223a61

 Glasvezel in Schagen voor ondernemers 

Nu is het ook mogelijk voor ondernemers om gratis over te stappen naar Glasvezel in Schagen.  Om de toekomst te borgen van internet voor uw bedrijf en alle voordelen van glasvezel in uw bedrijf te halen, heeft u nu de kans om zich aan te melden voor glasvezel. Door simpelweg één jaar uw abonnementskosten niet te betalen aan uw huidige provider, maar aan de participant TriNed, krijgt u gratis glasvezel in uw bedrijf. Praktijk heeft uitgewezen dat de huidige ondernemers te veel betalen voor hun dataverbindingen, en ook nog eens erg langzaam is. Met glasvezel is uw vebinding minimaal 500/500 Mbs., afhankelijk van uw keuze. De huidge kosten die nu gemiddeld worden betaald liggen tussen de € 200,00 en € 300,00, terwijl dit al vanaf € 55,00 kan, met nog veel meer snelheid ook !

prijsvergelijk-zakelijk

TriNed zakelijk

Uiteraard heeft u bij TriNed de keuze om meerdere diensten te verkrijgen dan alleen internet. Telefoon en TV behoren ook tot de mogelijkheden en daar hoeft geen nieuwe overeenkomst voor af te sluiten. Met gecertificeerde Pin en Alarm lijnen en de mogelijkheden om verschillende service levels te verkrijgen maakt TriNed het verhaal voor u als zakelijke partner compleet. 

Glasvezel-ondernemers-opgelet

Meer vragen of/en iemand persoonlijk spreken ?

Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.                                                         

Direct glasvezel in Schagen bestellen >>>

Meer informatie over Glasvezel in Schagen >>>

 

Laatst bekeken