Internet Camera Deurbel

 

Doorsafe Internet camera deurbellen vanaf € 114,00                             DOORsafe-6220-2-1              

De Doorsafe WiFi deurbel 6220 met camera werkt  geheel op een accu werkt voor Android en iOS smartphones (iPhone, iPad)) en tablets. Deze deurbel is dus echt Plug & Play: opladen, instellen, bevestigen en de deurbel is klaar voor gebruik, zonder het trekken van een kabel.

Als er iemand aanbelt bij je voordeur, dan krijgt je direct een oproep via de app. Als je opneemt kun je direct zien wie er voor je deur staat en heen en weer praten. Deze deurbel maakt van iedereen die aanbelt direct 3 foto’s en die worden in de app en in de deurbel op een 8Gb Sd-kaart opgeslagen. Ook kan je tijdens een oproep van iedereen die aanbelt extra foto’s of video’s maken die ook in de app worden opgeslagen. Kortom, dit een alternatief voor de RING 2 tegen een lagere verkoopprijs en zonder de maandelijkse kosten voor opslag van beelden.

De verbinding van de deurbel met het internet gaat via een 2.4 Ghz signaal. Dus een goede WiFi internetverbinding bij de voordeur is echt belangrijk, omdat de deurbel niet via een netwerkkabel kan worden aangesloten. Deze deurbel werkt op een ingebouwde accu. Opladen van deze accu is nodig elke 2 tot 6 maanden, afhankelijk van er wordt aangebeld op een dag. In de app is te zien hoe vol de accu is. Opladen kan met micro USB 5V telefoonlader of een laptop of PC USB poort. De micro USB naar USB kabel wordt meegeleverd, de 5V telefoonlader niet.

Deze deurbel heeft vier infrarood LEDs voor nachtzicht en werkt dus ook in het donker. Meerdere gebruikers kunnen de app gratis installeren aan koppelen aan 1 deurbel. Je kunt andere gebruikers een QR code laten scannen en daarna kunnen ze met de app verbinden. Als er iemand aanbelt zullen alle gebruikers een oproep ontvangen. Als je niet wilt praten met wie er aanbelt kunt u de “oproep” wegdrukken. Deze deurbel heeft ook een bewegingsmelder. Met de PIR bewegingssensor is op basis van infrarood in de gaten te houden of er in de buurt van de bel beweging te is, bij beweging geeft de app een melding en worden er foto’s gemaakt. In dit geval werkt de bel eigenlijk als een soort alarmsysteem.

De deurbel heeft een diefstal beveiliging. Als de bel dan van de muur afgetrokken wordt, dan geeft de app een melding. Deze functie kan aan of uit worden gezet in de app. Voor deze deurbel is een aanvullende draadloze deurbel beschikbaar als optie. Met deze optionele draadloze deurbel is het mogelijk om ook een belsignaal te horen ook waar uw smartphone leeg, geen verbinding heeft met internet, of wanneer alleen kinderen zonder smartphone thuis zijn. Deze bel is goed weerbestendig en zit in aluminium huls en de basis is van kunststof.

 

Producten en meer informatie in de webshop >>>                                                                  Doorsage-6600-app5a65d8885b8dd

Sticker-voor-meer-info5a65d4b9beda3                                    DOORSAFE_LOGO_2-min-1

 

                   

Laatst bekeken