iSmartAlarm Systemen

Eenvoudig installeerbare en uitbreidbare alarmsystemen...  

Ismart-Alarm59847e238e9af 

De functies welke de iSmartAlarm biedt, zijn voldoende voor extra gemoedsrust...

Het kloppend hart van het systeem is de CubeOne, een kubus van ongeveer 15 centimeter die je rechtstreeks aansluit op je router, zodat hij wordt opgenomen in je thuisnetwerk. Het apparaat instellen, gebeurt via de gratis app (beschikbaar voor iOS en Android) en vereist geen technische kennis. De app vraagt om een account aan te maken en leidt je door de verschillende stappen om de CubeOne en bijhorende sensoren te activeren.

In het basispakket krijg je naast de CubeOne alvast een bewegingssensor, twee anti-inbraaksensoren en twee afstandsbedieningen meegeleverd. In totaal kan je tot 80 modules aansluiten. Om een nieuwe sensor te activeren, volstaat het om het stukje plastic tussen de knoopbatterij en het contact te verwijderen. De sensor wordt automatisch door de CubeOne geregistreerd en verschijnt in de app. Hier kan je de verschillende sensoren ook een naam geven, zodat je ze makkelijker uit elkaar houdt, en hun status opvolgen.

De bewegingssensor en anti-inbraaksensoren kunnen eenvoudig worden bevestigd met een stukje dubbelzijdige tape, waardoor je ze op elk moment nog van plaats kan veranderen. De bewegingssensor hangt iprima op een hoogte van twee meter in een hoek van 15 graden, en is ‘huisdiervriendelijk’. Dat betekent dat een kleine kat of hond het alarm in principe niet mag laten afgaan. De anti-inbraaksensoren bestaan uit twee delen die via een magneet met elkaar in contact staan. Het ene deel kleef je op de deur- of raamlijst. Het andere deel kleef je op maximaal twee centimeter afstand op de deur of het raam zelf. Verbreekt het contact, dan krijg je een melding. In tegenstelling tot sommige meer geavanceerde systemen, kan het iSmartAlarm niet automatisch de hulpdiensten verwittigen. Heeft één van de sensoren iets gedetecteerd, dan laat de CubeOne wel een luid alarmsignaal klinken en stuurt hij een melding via e-mail. 

De twee afstandsbedieningen, zorgen ervoor dat je niet noodzakelijk een smartphone nodig hebt, en kan je bijvoorbeeld aan je sleutelbos bevestigen. Binnen een straal van 100 meter van de CubeOne kan je met de afstandsbediening het alarm in- en uitschakelen. De CubeOne stuurt bovendien een melding wanneer een afstandsbediening het huis verlaat of weer toekomt. Er is ook een paniekknop om het alarm handmatig te laten afgaan en een knop om de bewegingssensor(en) uit te schakelen, zodat alleen de anti-inbraaksensoren actief zijn en je vrij in huis kan bewegen. Uiteraard zitten deze functies ook allemaal in de app, met het verschil dat deze van overal ter wereld werkt en je altijd de status van je alarmsysteem kan raadplegen. Leuke extra: de app is compatibel met IFTTT, zodat je allerlei handige scenario’s kan uitwerken voor je alarmsysteem. Kijk maar eens op https://ifttt.com/ismartalarm.

Het gebruiksgemak en de betaalbaarheid van iSmartAlarm maken van dit systeem een ideale oplossing voor de thuisgebruiker. Het alarm volstaat zeker niet voor de bescherming van een dure kunstcollectie, maar biedt gemoedsrust wanneer je weg bent van huis.

(Bron: PCMAG) 

                    ISmartAlarm-Productoverzicht

Meer informatie en advies...

Uiteraard kunnen wij u in de winkel meer vertellen over dit mooie en betaalbare product, waar we u ook over alle uitbreidingsmogelijheden kunnen adviseren. Buiten de reeds bestaande accessoires, komen er ook in de nabije toekomst meer uitbreidingsmogelijkheden om bijvoorbeeld uw thermostaat te bedienen, maar ook om rook en co2 meldingen waar te nemen. Het blijft dus niet bij de mogelijkheden die er nu zijn, maar er wordt constant gewerkt om meer toepassingen in uw huis of verblijf te monitoren.

 

Meer informatie en bestellen op onze website>>> 

 

 iSmartAlarm59849a2e13938

 

Laatst bekeken