Klantenservice

Service

140_320  

 

Waarmee kan ik u helpen ?

Wat is service ? Een fenomeen wat door een ieder verschillend wordt beoordeeld. Wat voor de een voldoende aan informatie is voor een ander tekort. Beemster Schagen streeft er al meer dan 60  jaar naar om de klant optimaal te kunnen bedienen. Dat zit nu eenmaal in de genen. Van oudsher geven we de klanten die informatie mee, welke op dat moment actueel is en hij of zij bij een aanbesteding absoluut als nuttig kan beschouwen. Mocht de gewenste informatie niet beschikbaar zijn, dan gaan wij ons uiterste best doen, om deze alsnog voor u te verkrijgen.

 

Hoe kan ik meer informatie verkrijgen ?

Veel leveranciers werken met extra informatie via hun eigen websites. Daar vindt u buiten productinformatie, ook veel "vraagbaken" en allerlei andere forums. Heeft u een "software-update" nodig voor uw apparatuur, dan is dat meestal de aangewezen plek.

139_200  138_200  143_org

 

Vragen stellen ?

Uiteraard kunt u altijd aan ons een vraag stellen. Dat kan in de winkel of  via de telefoon, 0224-213227, tijdens de openingstijden, maar uiteraard ook via de mail, 24/7. Wij gaan onze uiterste best doen om u vraag zo snel mogelijk te behandelen, en uiteraard zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Uw vraag stellen...

 

Team, Beemster Schagen

 

 

 

 

 

Laatst bekeken