Technologische ontwikkelingen kunnen overweldigend zijn. Maar Beemster Schagen biedt je de nieuwste innovaties op een overzichtelijke manier. Je kunt een smarthome hebben zonder dat je een expert moet zijn of een enorm banksaldo moet hebben om te kunnen profiteren van onze betaalbare, slimme apparaten die direct uit te verpakking te gebruiken zijn. Wij zorgen dat jij direct de controle hebt over jouw verbonden woning.
Hoewel we per gebied verschillen zien in de aantallen aanmeldingen hebben we het genoegen u te kunnen mededelen dat er voldoende aanmeldingen zijn om het netwerk aan te leggen. Zoals u vorige week in ons persbericht heeft kunnen lezen is de vergunning al aangevraagd. In dit persbericht gaven we aan dat de vergunning alleen wordt aangevraagd als wij voldoende vertrouwen hebben in een positieve uitkomst van de vraagbundeling. En die is er dus.

JBL met Google Assistant

JBL Link heeft Google Assistant ingebouwd. Het is je eigen persoonlijke Google. Altijd klaar om je te helpen. Stemherkenning op afstand maakt handsfree bediening mogelijk. Stel vragen vanuit iedere hoek van de kamer en de JBL Link zal erop reageren. Met de gratis Google Home-app op iOS en Android kun je eenvoudig je JBL Link instellen en beheren.


Er is altijd wel genoeg te doen. Werken, koken, poetsen, boodschappen doen, noem het maar op. De dagen zijn te kort en we zijn vaak aan het rennen. De ARCHOS Hello Home Assistant met beeldscherm is jouw rots in de branding binnen het huishouden.


RepairBy is het adres in Schagen om uw smartphone te laten repareren. Door jarenlange ervaring in de telecom sector zijn wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn wij zeer vakkundig. RepairBy is een onderdeel van Beemster Schagen welke inmiddels al ruim 50 jaar gevestigd is in Schagen. Eerst aan de Gedempte Gracht, en nu al jarenlang in het Makado Centrum in hartje Schagen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw smartphone te laten repareren door gecertificeerd personeel. Is reparatie niet mogelijk of worden de kosten te hoog? Dan vertellen wij u dat eerlijk en kunnen direct kijken naar een vervangend model. Tevens kunnen wij voor uw verzekering een verklaring opstellen zodat u eventueel een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangt om uw smartphone te laten repareren.
Vanaf 26 september 2018 bent u welkom op onze nieuwe locatie, Sluisplein 7

Vanaf deze datum bent u van harte welkom in onze nieuwe winkel. Wij hebben een bijna 2 x zo grote winkel, en daardoor hebben we het assortiment flink kunnen uitbreiden. Naast de bekende telecom producten die we al verkochten op onze oude locatie, hebben we straks ook de beschikking over een reparatieafdeling "Repairby", daar kunt u uw toestel laten herstellen terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.
Philips Hue biedt een grote diversiteit aan smart verlichting. Van complete startpakketten tot lichtstrips, van tafellampen tot hangarmaturen. Voor elk armatuur in huis is er een Hue lamp beschikbaar. Er zijn verschillende type fittingen. Denk aan E27, E14 en GU10. Welke Hue lamp je ook in huis hebt, je bedient ze individueel via de Philips Hue app op je smartphone en tablet (iOS en Android).

Je eigen unieke smartphone cover

Telefoonhoesjes of smartphone covers zijn er in vele soorten te krijgen. Of hij nu zwart, wit of rose is, van silicone, leer of ander materiaal, of er nu een gekke print op staat of voorzien is van bling bling, één ding hebben ze allemaal gemeen; Het is niet uniek !

Maak je eigen cover en klaar terwijl u wacht...

Daar komt vanaf nu dus verandering in. Je kunt je eigen unieke cover laten maken bij ons en klaar terwijl je wacht. Neem een leuke foto mee, of neem het als digitaal bestand mee, en wij zetten deze op een cover zodat hij precies om je telefoon heen past. Je hebt op deze manier een waardevolle bescherming voor je telefoon en ééntje die niemand anders heeft ! De covers die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en beschermt de smartphone helemaal rondom. Doordat de zijkanten van siliconen zijn gemaakt, kan je alle functionaliteit behouden. Geen problemen met doorvoering voor hoofdtelefoon en laadstekker dus.
Koop een nieuwe digitale fotocamera, videocamera of objectief bij Beemster Schagen en je krijgt 5 jaar gratis garantie!
Het kan gebeuren dat je camera buiten de wettelijke garantietermijn stuk gaat en dat is natuurlijk heel vervelend! Wij bieden je, bij apparatuur vanaf €250,-, een garantietermijn van maar liefst 5 jaar! Wij vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de artikelen die je bij ons koopt en verlengen de 2 jarige wettelijke garantietermijn met 3 jaar!
Er is veel te doen over de mogelijkheden van Multiroom audio. Dat nog lang niet alles wat er wordt aangeboden optimaal is qua funtionaliteit is geen geheim. Veel systemen moeten nog verder door ontwikkeld worden op met de software welke wordt aangeboden te kunnen functioneren. Of het nu gaat om Alexa van Amazon of Google home, de meeste merken zijn nog in ontwikkeling. Het Zweedse merk Audio Pro is daar een uitzondering op. Zij leveren hoogwaardige Bluetooth en Multiroom speakers tegen schappelijke prijzen, en kunnen alles wat nu wordt aangeboden aan software platforms verwerken en dus ook weergeven. Is dit niet het geval, dan zorgt Audio Pro er voor dat dit zo snel mogelijk gebeurd (wanneer dit beschikbaar is) via een software update, wat mogelijk is met al hun producten.
De Doorsafe WiFi deurbel 6220 met camera werkt geheel op een accu werkt voor Android en iOS smartphones (iPhone, iPad)) en tablets. Deze deurbel is dus echt Plug & Play: opladen, instellen, bevestigen en de deurbel is klaar voor gebruik, zonder het trekken van een kabel.

Als er iemand aanbelt bij je voordeur, dan krijgt je direct een oproep via de app. Als je opneemt kun je direct zien wie er voor je deur staat en heen en weer praten. Deze deurbel maakt van iedereen die aanbelt direct 3 foto’s en die worden in de app en in de deurbel op een 8Gb Sd-kaart opgeslagen. Ook kan je tijdens een oproep van iedereen die aanbelt extra foto’s of video’s maken die ook in de app worden opgeslagen. Kortom, dit een alternatief voor de RING 2 tegen een lagere verkoopprijs en zonder de maandelijkse kosten voor opslag van beelden.
Binnenkort gaan we weer beginnen met de Cursus Fotografie voor beginners en gevorderden. Er is zoveel meer uit uw spiegelreflex- en systeemcamera te halen, dat deze cursus eigenlijk een "must" is. Met deze interactieve cursus komen de praktijk voorbeelden naar voren, en wordt er geleerd van de "fouten".

Film & Video overzetten

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde van deze dierbare beelden!