Huishoudelijke- en verzorgingsapparatuur

Na het uitbreiden van onze TV presentatie is het nu een logische stap naar andere producten welke het leven veraangenamen. Niet dat het huishouden altijd als prettig wordt ervaren, maar met de huidige mogelijkheden wordt het een stuk aangenamer gemaakt. We hebben voor u een wel overwogen presentatie gemaakt waaruit ieder iets van zijn gading kan vinden en voor elk wat wils.
Wij komen naar u toe als u dat wilt...

Beste Klant,

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze winkels blijven open, u kunt ons dus nog altijd bezoeken. Zo staan wij klaar voor al uw opdrachten, fotoprints, digitaliseren van uw beeldmaterialen, pasfoto’s, alle foto benodigdheden. Maar natuurlijk ook voor uw Smartphone (abonnement), TV en glasvezelinformatie bent u van harte welkom…

Wij zijn open met gepaste maatregelen....

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze winkels blijven open, u kunt ons dus nog altijd bezoeken. Zo staan wij klaar voor al uw opdrachten, fotoprints, digitaliseren van uw beeldmaterialen, pasfoto’s, alle foto benodigdheden. Maar natuurlijk ook voor uw Smartphone (abonnement), TV en glasvezelinformatie bent u van harte welkom…
Philips The One
Hét model waar Philips veel aandacht aan gegeven heeft is de PUS7304, oftewel The One. Dit is dé tv voor de klant die geen specificaties willen vergelijken of geen modelnummers naast elkaar willen zetten, aldus Philips. Deze tv beschikt over alles dat je nodig hebt voor een optimale kijkervaring
Als u zich wilt oriënteren voor een nieuwe camera of accessoires voor uw camera bent u bij ons op het juiste adres. Met de vakkundige kennis die onze medewerkers hebben kunnen wij u een advies op maat geven over de aanschaf van uw camera of toebehoren. Omdat we achter de kwaliteit van onze producten staan, geven wij rustig 5 jaar garantie op camera’s en objectieven vanaf 250 euro. Bovendien ontvang u een serviceboekje met diverse voordelen en nog eens 240 gratis afdrukken van uw favoriete foto’s.
Sinds kort hoeft u niet meer zo lang te wachten bij ons in de winkel als het druk mocht zijn. Vanaf 1 september kunt u bij ons in de winkel en ook online via de website een afspraak inplannen voor advies over de aanschaf van uw telefoon of /en abonnement.
Met deze Nedis smart videodeurbel weet je altijd dat er iemand aan de deur staat, waar je zelf ook bent. Zodra je bezoek aanbelt of, dankzij bewegingsdetectie, zelfs maar de voordeur nadert, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Je kunt vervolgens een videogesprek starten. Vraag bijvoorbeeld de koerier het pakketje bij de buren af te leveren of meld die verkoper dat je geen interesse hebt en dat alles zonder de deur te openen.
RepairBy ook 's avonds open tot 20:00

Vanaf 1 mei 2019 is RepairBy open op dinsdag, donderdag en vrijdag tot 20:00 uur. Deze extra service om u weer snel op weg te helpen met uw smartphone is weer een aanvulling op onze dienstverlening. De ingang aan 't Vosje (tegenover de FeBo) is dan toegangkelijk voor een snelle dienstverlening op genoemde dagen, vanaf 18:00 tot 20:00 uur.
Technologische ontwikkelingen kunnen overweldigend zijn. Maar Beemster Schagen biedt je de nieuwste innovaties op een overzichtelijke manier. Je kunt een smarthome hebben zonder dat je een expert moet zijn of een enorm banksaldo moet hebben om te kunnen profiteren van onze betaalbare, slimme apparaten die direct uit te verpakking te gebruiken zijn. Wij zorgen dat jij direct de controle hebt over jouw verbonden woning.
Philips Hue biedt een grote diversiteit aan smart verlichting. Van complete startpakketten tot lichtstrips, van tafellampen tot hangarmaturen. Voor elk armatuur in huis is er een Hue lamp beschikbaar. Er zijn verschillende type fittingen. Denk aan E27, E14 en GU10. Welke Hue lamp je ook in huis hebt, je bedient ze individueel via de Philips Hue app op je smartphone en tablet (iOS en Android).
Koop een nieuwe digitale fotocamera, videocamera of objectief bij Beemster Schagen en je krijgt 5 jaar gratis garantie!
Het kan gebeuren dat je camera buiten de wettelijke garantietermijn stuk gaat en dat is natuurlijk heel vervelend! Wij bieden je, bij apparatuur vanaf €250,-, een garantietermijn van maar liefst 5 jaar! Wij vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de artikelen die je bij ons koopt en verlengen de 2 jarige wettelijke garantietermijn met 3 jaar!
Binnenkort gaan we weer beginnen met de Cursus Fotografie voor beginners en gevorderden. Er is zoveel meer uit uw spiegelreflex- en systeemcamera te halen, dat deze cursus eigenlijk een "must" is. Met deze interactieve cursus komen de praktijk voorbeelden naar voren, en wordt er geleerd van de "fouten".

Film & Video overzetten

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde van deze dierbare beelden!