RepairBy is het adres in Schagen om uw smartphone te laten repareren. Door jarenlange ervaring in de telecom sector zijn wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn wij zeer vakkundig. RepairBy is een onderdeel van Beemster Schagen welke inmiddels al ruim 50 jaar gevestigd is in Schagen. Eerst aan de Gedempte Gracht, en nu al jarenlang in het Makado Centrum in hartje Schagen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw smartphone te laten repareren door gecertificeerd personeel. Is reparatie niet mogelijk of worden de kosten te hoog? Dan vertellen wij u dat eerlijk en kunnen direct kijken naar een vervangend model. Tevens kunnen wij voor uw verzekering een verklaring opstellen zodat u eventueel een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangt om uw smartphone te laten repareren.

Je eigen unieke smartphone cover

Telefoonhoesjes of smartphone covers zijn er in vele soorten te krijgen. Of hij nu zwart, wit of rose is, van silicone, leer of ander materiaal, of er nu een gekke print op staat of voorzien is van bling bling, één ding hebben ze allemaal gemeen; Het is niet uniek !

Maak je eigen cover en klaar terwijl u wacht...

Daar komt vanaf nu dus verandering in. Je kunt je eigen unieke cover laten maken bij ons en klaar terwijl je wacht. Neem een leuke foto mee, of neem het als digitaal bestand mee, en wij zetten deze op een cover zodat hij precies om je telefoon heen past. Je hebt op deze manier een waardevolle bescherming voor je telefoon en ééntje die niemand anders heeft ! De covers die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en beschermt de smartphone helemaal rondom. Doordat de zijkanten van siliconen zijn gemaakt, kan je alle functionaliteit behouden. Geen problemen met doorvoering voor hoofdtelefoon en laadstekker dus.