Repair by

                                                                logobeemsterSchagen-REPAIR

Ondertussen zijn we al bijna 30 jaar aan het faciliteren in de telecom, voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Veel van onze klanten kopen al vanaf het begin (1989) toestellen bij ons, toen de mobiele markt nog maar net op gang kwam. Deze klanten, maar ook de nieuwe klanten weten ons gemakkelijk te vinden als het gaat om goed advies, overzetservice, portering, reparatie en allerlei andere vraagstukken. Voorheen werden de reparaties echter altijd uit besteed bij een technische dienst, welke werd aangewezen door de fabrikant van het toestel. Tegenwoordig is het belangrijk dat uw toestel bij een ongelukje zo snel mogelijk weer operationeel is en dat hebben we goed begrepen.

 

Faciliteren
Daarom bieden wij vanaf heden de mogelijkheid aan om uw toestel te laten herstellen via onze reparatieservice; RepairBy Beemster Schagen. Middels goed opgeleide technische medewerkers, gaan wij er voor zorgen dat uw toestel zo snel mogelijk weer operationeel is. Lukt dat niet, dan gaan wij met u overleggen wat de mogelijkheden zijn t.a.v.  een leen toestel, vervangend of nieuw toestel.

 P1000007

Privé
In onze winkel in het Makado centrum 5 te Schagen  weten de klanten ons al geruime tijd te vinden voor reparaties van smartphones. Middels onze partner Telecombinatie hebben we deze service echter uitgebreid en verder geprofessionaliseerd. Zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons zijn toestel tijdens de reguliere openingstijden aanleveren. Wij schatten de reparatie tijd in en als herstel meteen mogelijk is, dan regelen we dat meteen. Tijdens het wachten krijgt u een kopje koffie en als de reparatie klaar is gaat u weer bellend de winkel uit.

                                                                                                                                                     P1000001

Zakelijk
Voor de zakelijke klant bieden we naast de mogelijkheden zoals die bij de particuliere klanten zijn genoemd een aantal service ingrediënten extra. Zo is het mogelijk om het defecte toestel op locatie op te halen en eventueel een tijdelijk toestel te faciliteren. Uiteraard brengen we na de reparatie het toestel weer retour op de afgesproken locatie. U kunt dus gewoon uw werk blijven doen. Voor groot zakelijke klanten zoals scholen, instellingen, bedrijven, banken, overheid, gemeenten maar ook B2B klanten kunnen we aparte overéénkomsten maken.  Wenst u meer informatie, stuurt u dan een mailtje naar repair@beemsterschagen.nl.

 

Direct naar Repair By >>>

 

Team Beemster Schagen

                                             

 

Laatst bekeken