Tado - Slimme Thermostaat & meer

Tado-Uitgelicht

De Slimme Thermostaat

De Slimme Thermostaat en Radiatorknoppen verbinden zich met het internet en sturen de verwarmingsinstallatie of de radiatoren aan.

Locatiegebaseerde sturing

De tado° Slimme Thermostaat zet de verwarming automatisch lager zodra alle bewoners het huis verlaten hebben en maakt het huis aangenaam warm voordat de eerste persoon weer thuiskomt.

De tado° app

Met behulp van de smartphone-app stuurt tado°de verwarming aan op basis van de locatie van de bewoners. Ook kun je, waar je ook bent, handmatig je verwarming bedienen.

multi_room_lifestyle  

Onze nieuwe Slimme radiatorknoppen zijn er: meer comfort, eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit.

Je hebt geen eigen ketel, maar enkel radiatoren? 
Met de individuele ruimteregeling van tado° kun je nog meer besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. De intuïtieve interface van de Slimme Radiatorknoppen en de nieuwe slimme schem’as in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker. 

De Slimme Radiatorknoppen Starterskit bevat twee Slimme Radiatorknoppen, die je radiatoren zullen aansturen op basis van je locatie. Zo keer je altijd terug naar een aangenaam warm huis en bespaar je energie en verwarmingskosten als je van huis bent.

tado_ifa_NL

De tado° producten

Communiceren thuis draadloos met de Internetbridge en met elkaar.

Internetverbinding

Sluit de Internetbridge simpelweg aan op je router. De Slimme Thermostaat verbindt zich via radiosignalen met de Bridge en het internet.

Gegevensbeveiliging

De communicatie tussen de apparaten in huis, de gecertificeerde high-security servers en de mobiele apparaten is beveiligd volgens de standaarden die gelden voor online bankieren.

Automatische updates

Alle apparaten zijn met het internet verbonden. Daardoor ontvang je voortdurend gratis app- en firmware-updates met nieuwe functies.

 tado_slimme_thermosstaat_LD

 

 Meer informatie en bestellen op onze website>>>

Laatst bekeken