Telecombinatie

 Telecombinatie-logo-150x3845d6e39631bc44

     

 

Afspraak-Maken-knop-Schagen Afspraak-Maken-knop-Anna-Paulowna                                          

 

header-banner-smarthome5d6d17f1d9360

Telefoonabonnementen vergelijken doen wij voor je

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw Mobiel-abonnement met smartphone of Sim Only-abonnement kom je al snel op een punt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel keuze in netwerken, telefoons en dan ook nog eens al die verschillende bundels met al die verschillende kosten en voorwaarden. Je zou er bijna gek van worden…. Ja, we kennen dat gevoel. We doen dat namelijk al iedere dag, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We hebben van telefoonabonnementen-vergelijken een sport gemaakt en zijn daarom altijd op de hoogte van de beste deals. De beste deals voor jou en voor je gezin. Loop eens binnen bij ons en we kiezen samen jouw ideale abonnement.

Kies je abonnement

Telecombinatie is niet gebonden aan een specifiek netwerk of leverancier. Zo ben je dus altijd verzekerd van onafhankelijk advies en de meeste keuzevrijheid. Van T-Mobile tot Vodafone en van Apple tot Samsung, ze komen allemaal voorbij. Nieuwe telefoon of Sim Only, veel of weinig bellen, hoge of juist geen databundel? Kies samen met onze ervaren medewerkers het abonnement dat het best bij je past. We leggen je stapsgewijs de keuzemogelijkheden voor en regelen de rest voor je, van verlenging tot overstap, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Service  

Bij Telecombinatie nemen we graag extra de tijd jou om beter te leren kennen zodat wij je dé perfecte aanbieding kunnen doen. Daarom kies je bij Telecombinatie niet uit één, maar uit álle aanbiedingen van álle providers. Ook helpen we je bij de installatie van je nieuwe telefoon, het op maat maken van je simkaart of het overzetten van je data. En heb je later nog vragen? Kom langs in de winkel en we gaan er eens rustig voor zitten. Dat is de service die je van ons gewend bent.  

 header-banner-service-reparatie-verzekering

Reparatie

Ongelukje gehad met je telefoon? Geen punt! Bij Telecombinatie heb je natuurlijk altijd keuze uit de nieuwste telefoons, maar ook herstellen wij vakkundig ieder defect aan je huidige mobiel. En omdat een reparatie meestal stukken voordeliger én sneller is, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Zo hebben we de onderdelen van de meest voorkomende reparaties standaard op voorraad en kunnen we je altijd helpen. En wil je de kans op schade beperken? Kies dan gelijk even een goed hoesje of screenprotector voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren.  

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het is een kostbare grap. Gelukkig ben je met onze verzekering en servicepakketten voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor je, al vanaf € 5,49 per maand. Toch een fijn gevoel.                                                 

Afspraak-Maken-knop-Schagen

             

Afspraak-Maken-knop-Anna-Paulowna

 

Afspraak maken

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden als u in onze winkel bent met uw telecomvraag, abonnement of defect toestel? Maak dan via onderstaande link een afspraak in één van onze winkels. U krijgt een bevestiging in uw mail van de gemaakte afspraak en een deskundige medewerker zal u direct helpen op het afgesproken tijdstip.

 

                                                                                                           

 Team Beemster Schagen

Laatst bekeken