ValueMe

Value-Me-logo

                                                                                                                                                                 

Geachte klant,

Medio vorige eeuw begon Foto Kino Beemster met het maken en afdrukken van foto’s, reportages en  verkoop van fotocamera’s. Een foto was toen vooral een tijdsopname, een moment om niet te vergeten. Het afdrukken van de foto was een spannend gebeuren.

 

Tijden veranderen.
Tegenwoordig maken we de hele dag foto’s uit de losse pols. Een foto is geen papier meer maar meestal data, op een camera of smartphone, op een laptop of geheugenstick. Maar nog steeds, en vooral, beleving in een digitale wereld vol met geluid en beeld. Jarenlang zijn wij druk geweest met jou, onze klant, te vertellen wat er allemaal in onze winkel te zien en te koop is. Soms zal dat interessant zijn en soms ook niet. In feite hetzelfde wat een stadsomroeper vroeger deed. Maar of dat allemáál gehoord werd  is maar de vraag.

 

Tijden veranderen en wij doen mee.
Het gaat er niet meer om wat wij doen, wat wij roepen of mailen. Informatie is waar het om draait en data is de olie van de huidige economie. Nu weten we dat “olie” ook vervuiling geeft. Zo ook de strijd om informatie (lees data). Iedereen wil van alles aan “U“ laten weten en over u te weten komen. Onder de noemer van Social Media is jouw data zelfs handelswaar geworden. Het Social gedeelte is vooral de “make-up” van reclame/adverteren geworden. Denk daarbij aan nieuwsbrieven, Facebook, Instagram etc. Beemster Schagen is van mening dat het niet om Beemster gaat maar om jou als individu en klant! Wat zijn jouw wensen, vragen, interesses, problemen en misschien wel eisen?  Hoe kunnen wij daarin belangrijk zijn qua data en dus informatie.

 Next-Generation-Internet

 

Persoonlijke Data.
De EU zegt dat Persoonlijke Data eigendom van de consument is en dat deze data waarde heeft. Dit is ook vastgelegd in een verordening. De oude economie was informatie en communicatie van bedrijf naar klant, de nieuwe economie is precies andersom:  informatie en communicatie van klant naar bedrijf waarin jij als klant centraal staat.

 

Uitnodiging deelname unieke EU pilot.
Het bedrijf ValueMe geeft consumenten de handvatten om controle over- en eigendom van Persoonlijke Data vast te leggen. Dit gebeurt middels een App waarover een consument zelf de controle heeft. Deze Data kan juridisch worden vastgelegd in een ValueMe Data Passport (via Notaris), waarmee iedereen die online gaat kan aantonen dat deze data(informatie) aan hem/haar toebehoort. Vanuit de App kan de consument ook Data delen met derden als dit gewenst of noodzakelijk is. Dus baas over eigen Data. (Video Value Me)

In samenwerking met ValueMe en de EU wil Beemster Schagen vorm geven aan een klant naar bedrijf (C2B) pilot voor consumenten. Hierin kan jij middels een App je Persoonlijke Data (Data die ook online gebruikt-gezocht wordt door derden) vastleggen als jouw Persoonlijk Juridisch Eigendom. Dit gaat in de vorm van een Digitaal Data Passport. Jij bepaalt welke Data je wil vastleggen. Ook jouw (portret)foto, 3D bodyscan en stem is data (denk aan Instagram-Facebook-WhatsApp-TikTok etc) en zal in jouw Data Passport kunnen worden vastgelegd als zijnde jouw Eigendom.

 

Data is en heeft Waarde
Voor deelname aan de pilot welke wij gaan inzetten, zoeken wij 300 deelnemers. Naast de gratis App, het gratis Data Passport, een 3D Bodyscan en een hard copy Passport realiseren deelnemers een eerste stap in het vastleggen van hun Persoonlijke Data (cash beloning!). Google en FaceBook verdienen jaarlijks 200+ miljard aan onze Data. Uit onderzoek blijk dat Persoonlijke Data niet zelden meer dan 1000 euro pp. per jaar waard is. Tijd om zelf de regie en waarde in handen te nemen lijkt ons.

 

Wat levert dit op voor jou?

* Persoonlijke Data eigendom registratie                                                                   scanVM
* Persoonlijke Data Passport
* Hardcopy Passport   
* Vergoeding voor deelname
* Gratis bewijs van eigendom
* Kans op HD TV, Beemster / Makado waardebon, Data Waarde Vouchers

 

Aanvang pilot:
In week 36 (31 aug. - 4 sep.) start de pilot met een kick-off in het Makado Winkelcentrum Schagen. Je kan deelnemen door de App te downloaden (link) en je profiel aan te maken. Wij nodigen je uit om van Maandag tot en met Vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur een gratis 3D Bodyscan te maken op het plein voor onze winkel.

Let op!  Deelname voor deze pilot is beperkt tot maximaal 300 tickets.

 

Meld je hier aan:                
Link ………. (Volgt nog)  

                                                                                                                                                                                                                                  

Met vriendelijke groet,

Team Beemster Schagen

 

 

Laatst bekeken